Ski Fly Inn på Ustaoset uke 15 fra den 13-04 til 15-04-07

Reportasje

Klar for seilfly start

Det ble mange turer på denne mikroen

 

Årets fjelleir på Ustaoset ble en meget vellykket leir.

Fra ankomst på fredag ettermiddag til avreise søndag ettermiddag skinte solen som bare det, ikke nok med det, men føret var i år helt topp.

Fredag ettermiddag ble det fløyet en del motorfly  samt en del seilflystarter. På lørdag var det full fart fra morgen til kveld. Det var spesiell stor aktivitet på  landingskonkurranse for seilfly som Roger Toppen sto for, han hadde med seg Åge Randmel som meddommer. Hans Gjengedal var som vanlig en ivrig innpisker som ordnet med at middagen ble utsatt en time slik at alle skulle på flydd i konkurransen.

Det måtte en dame til for å vinne  landingskukuransen, nemlig Stine Iversen som med sine 2 utmerkede merkelandinger slo alle guttene langt ned i støvleskaftet, noe hun også ble omtalt for under middagen. Kjell Arne Tobru ble også takket for innsatsen som flyplassjef .Som vanlig fortsatte festen ut i de små timer.

Søndag gikk det i ett med flyging på guttene mens damene gikk på ski + AN , slik at alle var godt fornøyd.

Det var samlet 34 stk til middag på lørdag.   Det ble fløyet 68 seilflystarter,  og x antall motorflytimer. Det var 5 motorfly, 1 mikrofly og 2 seilfly tilstede.      

Resultater fra landingskonkurransen ser du under.

 

Klikk på bildene for større utgave

IMG_6993-web.jpg (154901 byte)Blanik i fint driv inn for merkelanding
IMG_6996-web.jpg (239517 byte)Dommerne i landingskonkurransen måtte på grunn av hard konkurranse  ha et jurymøte
IMG_7000-web.jpg (241250 byte) NR.1  Stine Iversen som banka alle guttene med sine 2 merkelandinger
IMG_6999-web.jpg (240211 byte) NR.2 Knut Arne Vestfossen, som motorfly instruktør finner han seg godt til rette                                        i  seilfly
IMG_6998-web.jpg (261718 byte) NR.3 Hans Gjengedal